Wickevoort heeft een eigen informatiecentrum. Deze is op een nieuwe plaats op Landgoed Wickevoort gesitueerd. Het informatiecentrum is elke woensdag geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur. Voor een bezoek aan het informatiecentrum hoef je geen afspraak in te plannen. Je kan op de bovengenoemde dagen gewoon binnenlopen.

Wel willen wij je vragen om in het informatiecentrum voldoende afstand te houden (minimaal 1,5 m) en niet langs te komen als je COVID of COVID gerelateerde klachten hebt. Bij grote drukte kan het zijn dat we je vragen om buiten te wachten. Dit alles in het belang voor jouw en onze gezondheid.

Het nieuwe infocentrum kan je natuurlijk ook gebruiken als startpunt voor een mooie wandeling door jouw toekomstige woonomgeving. Ontdek de mooiste plekjes van Landgoed Wickevoort zoals de bosgordel, de manage, de kinderboerderij, de dieren en gewassen van de Wickevoorter Stadsboeren Ada en Martin of de schitterende woningen van de reeds gerealiseerde woonvelden.

Het informatiecentrum van Wickevoort is bereikbaar vanaf de Spieringweg (tweede afslag naar links vanaf de provinciale weg, bij de SEIN vlag – klein stukje door de bomenlaan tot de portiersloge van SEIN – bij de (eerste) kruising bij de loge linksaf – bij de volgende kruising weer linksaf.). Let op de bewegwijzering. De ingang van het informatiecentrum is aangegeven met vlaggen en een groot infobord. Pak de fiets of neem het openbaar vervoer naar het landgoed. De bushalte is aan de provinciale weg vlakbij Wickevoort. Kom je toch liever met de auto? Parkeren kan naast het infocentrum.

Wel willen wij je aandacht vragen voor de verkeersveiligheid. Vanaf de Spieringweg tot het infocentrum bevind je je op het terrein van de Cruquiushoeve. Hier gelden de SEIN verkeersregels. Je dient hier stapvoets te rijden en voetgangers hebben hier voorrang. Honden mogen hier niet loslopen.

We ontvangen je uiteraard graag in ons infocentrum, maar mocht je geen bezoek willen brengen aan informatiecentrum, maar wel meer informatie willen over de ontwikkelingen op het landgoed, bel dan ons makelaarsteam:

JRS makelaars

Kruisweg 70
2011 LG Haarlem
telefoon : 023-531 9540
info@jrsmakelaars.nl

of

Mooijekind Vleut makelaars

Raadhuisplein 306a
2132 TZ Hoofddorp
telefoon: 023-303 3484
nieuwbouw@mooijekindvleut.nl