14 september 2021
Geplaatst door TeamWickevoort

NIEUWE BLOG

Zeer goed nieuws. Binnenkort start de verkoop van de appartementen in de buitengewone Orangerie van Landgoed Wickevoort. De belangstelling voor deze uitzonderlijke appartementen is overweldigend. Heeft u interesse om in Orangerie te wonen? Meld u aan via deze website als belangstellende voor Orangerie. We houden u dan op de hoogte via nieuwsbrieven.

Duurzaam

Landgoed Wickevoort is een uniek landgoed. Hier woont u natuurlijk en duurzaam. Dat betekent veel volwassen groen, energie- en milieubewust bouwen. Duurzaam is ook het delen van voorzieningen en het delen en samen beheren van het landgoed. De appartementen in Orangerie zijn energieneutraal, voorzien van zonnepanelen en er wordt met duurzame materialen gebouwd.

Wickevoorter community

Er zijn al veel voorzieningen op Landgoed Wickevoort, zoals het pick-up point voor pakjes om de wijk zoveel mogelijk autovrij te houden en Wickevoorter deelauto’s – en gereedschap. Bewoners zoeken elkaar gemakkelijk op in de Wickevoorter community app om leuke activiteiten te ondernemen, zoals samen fietsen, klussen, golfen en joggen. Wickevoort is een heuse community, waar ook een mooie rol is weggelegd voor de Wickevoorter Stadsboeren én voor de bewoners van zorglocatie SEIN.

Als bewoner van de Orangerie bent u ook lid van de Wickevoorter beheervereniging. De beheervereniging stimuleert en ondersteunt bewoners om met elkaar initiatieven te nemen die bijdragen aan meer zelfregie. Zo wordt het woonplezier en de leefbaarheid op Wickevoort vergroot en ontstaat een uniek en buitengewoon woongebied. Daarnaast heeft Landgoed Wickevoort een eigen parkbeheerder. De parkbeheerder ondersteunt om het landgoed te beheren en is het aanspreekpunt voor alle bewoners.

Prognose datum Start Verkoop

De verwachting is dat de online verkoop van de appartementen in Orangerie op Landgoed Wickevoort begin oktober 2021 van start gaat. Bij start verkoop worden de definitieve VON prijzen gecommuniceerd. De VON prijzen zijn dan per appartement zichtbaar. U kunt zich dan online inschrijven voor één of meerdere appartementen van uw voorkeur.

Indicatie VON prijzen appartementen

We geven u graag een indicatie over het prijsniveau van de VON prijzen bij de komende start verkoop. De indicatie van het prijsniveau is als volgt:

Studio Dadel, type D, circa 45 m2 GO;
Van € 315.000 - € 345.000
Appartement Agave, type A1, circa 110 m2 GO;
Van € 605.000 - € 645.000
Appartement Agave, type A2 tot en met A5, circa 120 m2 GO;
Van € 645.000 - € 685.000
Hoekappartement Bonsai, type B1 tot en met B4, circa 120 m2 GO;
Van € 675.000 - € 725.000
Hoekappartement Citrus, type C en C1, circa 130 m2 GO;
Van € 720.000 - € 760.000
Penthouse Oleander, type E1, circa 190 m2 GO;
Van € 1.185.000 - € 1.225.000

De genoemde indicatie VON prijzen van de appartementen zijn exclusief de VON prijzen voor de eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Elk appartement heeft hier één eigen parkeerplaats. De Penthouses (type Oleander) hebben twee eigen parkeerplaatsen.

Toewijzing

De toewijzing voor de appartementen vindt plaats middels diverse toetsingscriteria. Onderdeel van de toetsingscriteria zijn relatie tot SEIN, inschrijven presale, gebruik maken van de vóórinschrijving, een financiële toets, uw motivatie waarom het wonen op Landgoed Wickevoort en de aanwezige voorzieningen u aanspreekt en het invullen van een vragenlijst over uw betrokkenheid bij Wickevoort.

Vragen

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met ons makelaarsteam; JRS makelaars Haarlem (0235319540, haarlem@jrsmakelaars.nl) en Mooijekind Vleut makelaars (0233033484, nieuwbouw@mooijekindvleut.nl).

Kom kijken!

Heb je vragen?

Wij staan je graag elke woensdag tussen 13:00 en 17:00 persoonlijk te woord in ons informatiecentrum.

Kijk voor meer informatie:
Wickevoort Informatiecentrum - Wickevoort

Nu in verkoop

Fase 1 Woonveld Bos

Bekijk het aanbod